Fűtésszerelés

 

Pont a szezon kezdetén veszi észre, hogy meghibásodott a fűtési rendszere? Vagy épp most van az ideje a korszerűsítésnek?

Bízza a fűtésszerelést a Kozma Fűtés és Víz Technikára!

Fűtésszerelés – meglévő rendszerek szerelése

Megint előttünk a fűtési szezon. Tavaly szerencsére megúsztuk, de most valahogy még sem sikerül szerelés nélkül kezdeni a telet. Vállaljuk gázkészülékek, fali- és állókazánok, cirkók, radiátorok és a komplett fűtési rendszerek szerelését. Természetesen a szakszerűen telepített készülékek évekig – évtizedekig hibátlanul működhetnek, de jobb az óvatosság. A gázkészülékeket, cirkókat és a kazánokat évente ellenőriztesse!

 

Hívjon minket azonnal, ha:

  • kilyukadt a radiátora,
  • vagy nem kapcsol be a fűtési rendszere
  • nem fűt rendesen a rendszer
  • vagy, ha légteleníteni kell.

Fűtésszerelés – új rendszerek kivitelezése

Épp építkezik vagy felújít? Korszerű, alacsony rezsis, de mindenképp hatékony fűtési rendszerek a Kozma Fűtés és Víz Technikától. Padló- és hagyományos fűtésszerelés teljes körű kivitelezéssel, az egyedi igényeknek megfelelően. Faelgázosító kazánok, puffer-tárolós rendszerek méretezése és kivitelezése.

Vállaljuk családi házak, új építésű társasházak és szolgáltató épületek leendő fűtésrendszerének a teljes körű kivitelezését, valamint a meglévők áttervezését és átépítését.

Kis érdekesség, amit a fűtési rendszerek tervezésekor érdemes figyelembe venni:

  • 1 Celsius-fokkal való hőmérséklet csökkentés 6%-os energia megtakarítást jelent. Vagyis, ha 1 fokkal lentebb vesszük a fűtést, akkor máris 6 %-kal kevesebb energiát használtunk el.
  • A padlófűtés nagyobb felületen adja át a hőt, így a pár fokkal alacsonyabb hőmérsékletet is megfelelőnek érezhetjük.
  • A pihentető alváshoz 18-20 Celsius-fok a javasolt.

Ha a fentiek alapján tudatosan és részletesen tervezzük meg az ingatlan fűtését, akkor hosszútávon rengeteg energiát és költséget spórolhatunk meg.

Fűtésszerelés garanciával!

Minőségi- és elégedettségi garanciát vállalunk a szakembereink által elvégzett fűtésszerelésre.

Problémát észlelt a készülékének a működése közben és azonnal fűtésszerelőre van szüksége? Új fűtési rendszerek kivitelezésére, meglévő átépítésére kérje ingyenes ajánlatomat és felmérésemet.